Szóbeli érettségi tételrendező táblázat

Szóbeli érettségi tételrendező táblázat

Hogyan lehet átlátni hatvan vagy nyolcvan érettségi tételt? Sokan teszik fel maguknak ezt a kérdést a szóbeli érettségi előtt, hiszen ennyi témát észben tartani valóban nagy kihívás. Letölthető táblázatunk segít átlátni a megtanulandó tételeket, illetve nyomon követni, melyikből hogyan állunk.

A szóbeli érettségire való felkészülés kétségtelenül nagy kihívás. Ebben az időszakban a tanulóknak rengeteg témából kell felkészülniük, és mindezt csupán néhány hét leforgása alatt.

A nagy tételszám és a vészesen közeledő határidő miatt kiemelten fontos, hogy megtartsuk hidegvérünket, és strukturáltan, metodikusan készüljünk a megmérettetésre.

Ez azonban csak akkor érhető el, ha átlátjuk hány tételt kell megtanulnunk, illetve hogy ezekkel hogyan állunk. Letölthető Excel táblázatunk pont ebben segít. A különböző oszlopokban megjelölheted, mennyire vagy felkészülve egy adott tételből, illetve hogyan állsz azon kidolgozásával.

A cellák automatikusan frissülő háttérszínei segítenek felhívni a figyelmedet azokra a tételekre, amelyek még nincsenek kidolgozva, vagy még nincsenek megtanulva.

Szóbeli érettségi tételrendező táblázat letöltése

A szóbeli érettségi tételrendező Excel táblázatunk üres, használatra kész változatát itt tudod letölteni: