Megújult a Diáktájékoztatás weboldala

Megújult a Diáktájékoztatás weboldala

Hosszas munkálatok után közzétettük a Diáktájékoztatás új, kívül-belül megújult weboldalunkat! Az oldalon új sablon került beállításra, ami teljes mértékben átszabta az oldal kinézetét. Ennek megfelelően olvasóink immáron valóban egy 21. századi weblapon érezhetik magukat és tájékozódhatnak a közneveléssel kapcsolatos legfontosabb hírekről.

Az új megjelenésen kívül több ponton is igyekeztünk, s igyekszünk fejleszteni az Országos Diáktájékoztatás oldalt, célunk az, hogy az idei évtől kezdve még több és jobb minőségű tartalmakat tudjunk biztosítani olvasóinknak.

Ezzel összhangban elindítottuk Instagram oldalunkat is, valamint elkezdtük szerkesztőségünk bővítését is. A héten örömünkre két új szerkesztőségi tag is érkezett hozzánk, akik segítségével a jövőben még több fontos információról fogunk tudni beszámolni. Amennyiben te is érdeklődsz az újságírás iránt, és szívesen segítenél nekünk a tartalomgyártásban, úgy jelentkezz szerkesztőnek az Impresszum oldalunkon itt.

További újdonság a Diáktájékoztatás hírlevél, továbbá a DT közösség. Az előbbivel olvasóink mindig naprakészek maradhatnak a legfontosabb diákügyekről, hiszen új bejegyzéseinkről e-mail formájában azonnal értesülnek. A hírlevélre az oldal jobb szélén, vagy a cikk alatt lehet feliratkozni.

A Diáktájékoztatás közösség egy olyan virtuális tér, ahol az érdeklődők jobban megismerhetik Diáktájékoztatás szerkesztőségi tagjait és egymást, sőt még beszélgethetnek is velük. A közösségbe Patreon oldalunkon keresztül lehet belépni itt.

Bár idén több nagyobb változást is bevezettünk, továbbra is ügyelünk arra, hogy hűek maradjunk eredeti alapelveinkhez, mint például, a véleményalkotás joga az olvasóé és a Diáktájékoztatást nem nyereségszerzés céljából alapítottuk. Mindennek fényében izgatottan várjuk pontosan mit is rejt számunkra a 2021-es esztendő!