Különdíjat nyert főszerkesztőnk a Diákmédia pályázaton

Különdíjat nyert főszerkesztőnk a Diákmédia pályázaton

Különdíjat nyert Hutter Róbert, az Országos Diáktájékoztatás főszerkesztője a DUE Médiahálózat idei médiapályázatának “Az év diákújságírója” kategóriájában. A kitüntetést Hutter Róbert a 29. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon vehette át.

A DUE Médiahálózat minden évben megszervezi a Tehetségkutató Diákmédia Pályázatot, amelyben hét kategóriában indulhatnak a média valamely formájával foglalkozó fiatalok. A pályázat népszerűségét jellemzi, hogy a tavalyi évben a határidőig összesen több, mint 1000 pályamű érkezett be a zsűrihez.

A beérkezett pályázatokat a zsűri korosztály (általános iskola, középiskola, felsőoktatás) szerint külön értékeli, így minden kategóriában összesen kilenc fiatal érhet el helyezést. 

Az idei Médiapályázat “Az év diákújságírója” kategóriájában a három dobogós helyezésen túl, dicséretben és különdíjban is részesítették a legkiemelkedőbb pályázókat.

Főszerkesztőnk, Hutter Róbert így nyerte el az idei évben a zsűri különdíját a DUE Médiahálózat Diákmédia pályázatának “Az év diákújságírója” kategóriájában.

A pályázat eredményhirdetését a 29. Ifjúsági Sajtófesztiválon tartották 2022. május 20-án, amelyre a Diáktájékoztatás.hu szerkesztőségének több tagja is ellátogatott. 

Kiemelt kép: Hutter Róbert az Országos Diáktájékoztatás főszerkesztője, valamint Kelemen Anna és Bangha Benjámin szerkesztők a díjátadó után a 29. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon.