Te se hagyd az utolsó napra a jelentkezést!

Te se hagyd az utolsó napra a jelentkezést!

Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Avagy még két nap van a felsőoktatásba való jelentkezés leadására. Ti se halogassátok tovább!

A felvi.hu rendszerén még két napig tudtok jelentkezni a kívánt felsőoktatási intézménybe, vagy intézményekbe.  E megfontolt döntésre kiemelt segítséget nyújthat az adott felsőoktatási intézmények honlapja, ahol sok fontos információról tájékozódhattok, emellett a mindenkori információ-központ, az Oktatási Hivatal és a felvi.hu. 

Ezen döntés előtt sok háttérmunkára, az adott szakok után való olvasásra, és érdeklődésre intünk benneteket, hogy mindenképp a számotokra ideális szakot jelöljétek meg, és minél gördülékenyebben teljenek a soron következő évek.

Fontos, hogy a felvételi és az érettségi jelentkezése is összhangban legyen, mivel mint tudjátok az érettségi egyben a felvételi is.

Útravalóként tanácsolnánk, hogy ne hagyjátok a jelentkezést az utolsó órákra, hiszen bármilyen gubancba akadhat a rendszer, esetleg a feltorlódó jelentkezések és ezek lefuttatása miatt.

A kép forrása: MTI/MTVA Marjai János