Skip to content

Impresszum

Az oldal tulajdonosa és felelős kiadó: Hutter Róbert (info@diaktajekoztatas.hu)

Szerkesztőségünkről

Főszerkesztő: Hutter Róbert

Hutter Róbert három éve diákönkormányzati elnök, két éve a Közép – Budai Tankerületi Központ Diákönkormányzati Tanácsának vezetője, egy éve pedig az Országos Diáktanács budapesti póttagja. Ezenfelül 2020. februárjában, Székesfehérváron részt vett az Országos Diákparlamenten, ahol szerkesztőbizottsági tagként jelentős szerepet játszott az elfogadott 46 javaslati pont megfogalmazásában.

Szerkesztő: Baranyi Balázs

Baranyi Balázs, a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ Diákönkormányzati Tanácsának Elnöke és az Országos Diáktanács, Csongrád-Csanád megyei képviselője.

Szerkesztő: Boncsarovszky Péter

Boncsarovszky Péter három éve diákönkormányzati elnök, a győri Városi Diák Fórum tagja, két évet dolgozott a szervezet jegyzőjeként és 2020. szeptember 24-e óta már elnökként tevékenykedik. Ezenkívül egy éve a Győri Tankerületi Központ Tankerületi Tanácsának diákképviselője, valamint az Országos Diáktanács Győr-Moson-Sopron megyei képviselője. További eredménye, hogy a 2020. évi Országos Diákparlamenten szerkesztőbizottsági tagnak választották meg, ahol sokat járult hozzá a bizottság kemény, kitartó és sikeres munkájához. Ezt követően 2020 áprilisában meghívást kapott a Nemzeti Ifjúsági Tanácstól, a NIT diákönkormányzatokért felelős munkacsoport munkájában való részvételéhez.

Szerkesztő: Szikszay Ákos

Szikszay Ákos, a Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium tanulója, 4 éve aktív DÖK-tag, az Országos Diáktanács Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei képviselője, a Megyei Diákönkormányzat tagja és Nyíregyháza Városi Diákönkormányzatának diák-alpolgármestere.

Felhasznált irodalom

Főoldalon felhasznált képek forrása: