Ma éjfélig várja az önkéntesek jelentkezését a Brain Bar

Ma éjfélig várja az önkéntesek jelentkezését a Brain Bar

A Brain Bar hazánkban egyedülálló jövőfesztivál, mely a 21. század elkövetkezendő időszakának kérdéseivel foglalkozik, ami szeptember 21-22-én kerül megrendezésre a Magyar Zene Házában.
A hazai előadók mellett a világ minden tájáról érkeznek hazánkba.

Az idei előadók közül egy páran:

forrás: brainbar.com
forrás: brainbar.com

Önkéntesség

Most lehetőséged van a fesztiválra önkéntesként jelentkezni az alábbi gombra kattintva. A fesztivál két napja közül csak az egyiken kell besegítened, a másik nap pedig részt vehetsz mint látogató. Ha van tehát egy előadó akit mindenképp meg szeretnél hallgatni, az önkéntességet a másik napra vállalva, minden további nélkül megteheted.

Forrás: Facebook/Brain Bar

Milyen feladatok várhatnak rád önkéntesként?

  • Látogatók és előadók számára segítségnyújtás a regisztrációs ponton. 
  • Előadások előtt különleges színpadi eszközök biztosítása előadóknak, házigazdáknak vagy a közönség tagjainak.
  • Fesztiválozók számára információnyújtás szabadtéren, az aulában, vagy a színpadok egyikénél, egyszerűbb kérdésekre, vagy nehezebb kérdés esetén a felelős szervezőhöz irányítás.
  • Partner Lounge és backstage felügyelete, előadók útbaigazítása ezeken a kiemelt területeken.
  • Különleges aktivitásokban való közreműködés.

Fontosnak tartom megemlíteni, hogy már csak azért is érdemes megragadni ezt a lehetőséget mert egyrészt önkénteskedni mindig szuper, másrészt pedig ha érdekel a fesztivál – feltételezem egy érdeklődő, a világ történéseire nyitott ember vagy – remek alkalom hasonló mentalitású fiatalokkal találkozni, beszélgetni és kapcsolatokat kialakítani. Nagy intellektuális energia összpontosul szeptember 21-22-én a Magyar Zene Házában. Legyél részese Te is, így a jövőnek is a Brain Bar-ral!

Kiemelt kép forrása: Facebook/Brain Bar