Az egyetemválasztást segítő rendezvénysorozat kezdődik

Az egyetemválasztást segítő rendezvénysorozat kezdődik

Az egyetemválasztásban nyújt segítséget a győri Városi Diákfórum által szervezett most induló rendezvénysorozat. A VDF Országos Online Egyetemválasztó célja, hogy segítsen a célegyetem kiválasztásában, valamint a továbbtanulással kapcsolatos egyéb kérdések megválaszolásában.

A járványhelyzetre való tekintettel idén elmaradnak a személyes nyíltnapok, ezért is döntött úgy a VDF, hogy online rendezvénysorozatot indít az egyetemválasztás témájában. A rendezvény lehetőséget teremt, hogy a diákok kényelmesen, otthonról is megismerhessék a számukra kiszemelt egyetemeket.

A rendezvénysorozat az ország számos felsőoktatási intézményébe nyújt betekintést. A programban résztvevő diákok a hallgatók élménybeszámolóinak meghallgatásán túl, kérdéseket is intézhetnek az idősebb társaikhoz.

Az előadások várható témája az adott egyetem kollégiumi rendszerének, hallgatói önkormányzati programjainak, valamint tanulmányi ösztöndíj-lehetőségeinek bemutatása lesz majd.

A programsorozat előadásai a győri Városi Diákfórum Facebook oldalán kerülnek majd közvetítésre, de utólag is visszatekinthetőek lesznek. A VDF Facebook oldala az alábbi linken tekinthető meg: https://www.facebook.com/vdfgyor

Az előadások időpontjai

IdőpontEgyetem
December 11. (péntek) 19:00Nemzeti Közszolgálati Egyetem
December 15. (kedd) 19:00Budapesti Corvinus Egyetem

A fenti alkalmakon túl további előadások a nézők igényeinek megfelelően lesznek majd. A diákok igényüket és kívánságaikat ugyanúgy a VDF Facebook oldalán található űrlapon jelezhetik.

Kiemelt kép forrása: shutterstock.com