A Budapest Park ad otthont az idei Pont Ott Partinak

A Budapest Park ad otthont az idei Pont Ott Partinak

2023-ban a Pont Ott Parti – a korábbi évekkel ellentétben – a Budapest Parkban kerül megrendezésre – jelentette be Hankó Balázs felsőoktatásért is felelős államtitkár Facebook oldalára feltöltött videóban június 22-én.

Idén közel 127 ezren jelentkeztek a felsőoktatásba, így a felvételiző diákok most, hogy hamarosan véget érnek a szóbeli érettségik, nagy izgalommal várhatják idén is a felvételi eredményeket. A hangulatos eredményváráshoz és a felvételi célok beteljesülésének megünneplésére remek helyszín a Budapesten és több vidéki helyszínen is megrendezésre kerülő Pont Ott Parti.

Mi is az a Pont Ott Parti?

A Pont Ott Parti egy országos felvételi eredményváróprogramkavalkád, ahol a felsőoktatási intézménybe jelentkező diákok jó hangulatban várhatják a felvételi eredményeiket, majd pedig azt megünnepelve bulizhatnak egy hatalmasat.

Az előző években a Városligetben került megrendezésre illetve az előző években sajnos a pandémia miatt nem került lebonyolításra így ez az esemény most különös népszerűségnek örvend.

Mikor rendezik ezt meg?

“Ahhoz, hogy felejthetetlen legyen az egyetemekre való bejutásotok pillanata, július 26-án a PONT OTT PARTIN a Budapest Parkot fogjuk megtölteni“- fogalmazta meg Hankó Balázs innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkár.

A program ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Kiemelt kép forrása: MTI/Bruzák Noémi